top of page

ONze specialiteiten

IMG_4818.jpg

Algemene Kinesitherapie

Klik op een begrip voor meer uitleg.
Jan vavedin logo conv picto.png
Jan vavedin logo conv picto.png
Jan vavedin logo conv picto.png
Jan vavedin logo conv picto.png
Jan vavedin logo conv picto.png
IMG_4924.jpg

Osteopathie

Osteopathie is een tak binnen de gezondheidszorg waarin een lichamelijke klacht holistisch benaderd wordt. Het is een behandelvorm waarbij men aan de hand van manuele technieken, de natuurlijke lichaamsfuncties probeert te herstellen.
Er wordt niet enkel rekening gehouden met spieren en gewrichten, ook organen worden betrokken in het osteopathisch onderzoek.
Het lichaam wordt als één geheel benaderd en behandeld om de patiënt een zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden en steeds terugkerende lichamelijke klachten vaarwel te zeggen.
IMG_4850.jpg

Shockwave (ESWT)

Last van ontstekingen die steeds weer blijven terugkomen?

 

Dan is extra corporale shockwave therapie of ESWT misschien extra wel iets dat jou kan helpen. ESWT is een onderdeeltje binnen de kinesitherapie waarbij geluidsgolven op hoge frequentie gebruikt worden om de pijn lokaal te verminderen. Het toestel wordt lokaal op de pijnzone/ontstekingszone geplaatst en verbetert de doorbloeding en stofwisseling in het lichaam waardoor jouw pijn afneemt.

Het is voornamelijk efficiënt bij klachten zoals: tenniselleboog, hielspoor, achillespeesontsteking, patellapeesontsteking,...

Intensieve training

Personal coaching

Wil je gezonder leven, aan spieropbouw werken of je conditie verbeteren? Bepaal je eigen doelstellingen.

Ga aan de slag op je eigen tempo. We ontwerpen een fitnessplan op maat en helpen je stap voor stap. Zo bereik je de beste resultaten, op maat van jouw lichaam, jouw agenda en je eigen doelstellingen.

bottom of page